ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΑΦΙΔΑ

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σικυωνίων με το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης (MIO-ECSDE), το Διεθνές Δίκτυο MEdIES, τα Κ.Π.Ε. Καλαμάτας, Καστρίου, Κλειτορίας-Ακράτας, Κρεστένων, Μεσολογγίου, Μολάων, Νέας Κίου και την Έδρα /Δίκτυο UNESCO-ΕΚΠΑ "Διαχείριση και Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη στη Μεσόγειο "UNESCO-ΕΚΠΑ σε συνεργασία με τις/τους Υπευθύνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης/Σχολικών Δραστηριοτήτων/Πολιτιστικών Θεμάτων των Δ/σεων Α/θμιας Εκπ/σης Αργολίδας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κορινθίας και Β/θμιας Εκπ/σης Αργολίδας, Αχαΐας, Κορινθίας, συνδιοργανώνει σύγχρονο από απόσταση (webinar) διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των Π.Δ.Ε. Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου 

με τίτλο:

 
«Η Κορινθιακή σταφίδα στα Προγράμματα Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη»
 
Το  επιμορφωτικό σεμινάριο έχει σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί σε δύο ημέρες.
Η πρώτη ημέρα Τετάρτη 14-4-2021 και ώρες 17.30 - 20.30 θα περιλαμβάνει τη θεωρητική προσέγγιση του θέματος και η δεύτερη ημέρα Παρασκευή 16-4-2021 και ώρες 18.00 - 20.30 την παιδαγωγική προσέγγιση του θέματος.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου παρουσιάζεται ξεφυλλίζοντας εδώ https://www.flipsnack.com/korkidi/-.html

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας  θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Youtube στον σύνδεσμο: https://youtu.be/7PBoNPXtuJ4  και μπορεί να το παρακολουθήσει ο κάθε  ενδιαφερόμενος.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο συνδέεται θεματολογικά και θα υποστηρίξει τη λειτουργία του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Άμπελος…. Ελλ-Οίνων αγαθόν» του Κ.Π.Ε. Σικυωνίων, καθώς η  κορινθιακή σταφίδα σχετίζεται άμεσα με την καλλιέργεια της αμπέλου.

Περισσότερες πληροφορίες και στο Δελτίο τύπου

 

Κάντε click για την αφίσα του σεμιναρίου,  την πρόσκληση, το Δελτίο Τύπου
 
Ο ψηφιακός χάρτης με τους συνδιοργανωτές, και τον αριθμό των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών ανά διεύθυνση εκπαίδευσης παρουσιάζεται εδώ
 

 https://bit.ly/39hkTB4